Ανακτήστε τα αρχεία σας με EaseUS Data Recovery Wizard δωρεάν:

1356

Αν ποτέ έχετε διαγράψει κατά λάθος τα αρχεία σας ή να λόγω κάποια επίθεση ιών τα δεδομένα σας μπορεί να πάρει χαλασμένο εξαιτίας αυτού ενδέχεται να χάσετε κάποια σημαντικά αρχεία ή office πολύτιμα εικόνες από διαφορετικές στιγμές. Αυτό είναι λίγο πολύ απογοητευτικό, όπως θα πρέπει να περάσουν από μακρά διαδικασία για να ανακτήσετε τα αρχεία σας. Αλλά εδώ είμαι πρόκειται να εισαγάγει το λογισμικό που είναι πολύ εύκολο στη χρήση και το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων είναι ότι είναι απολύτως δωρεάν

Εγκατάσταση ελεύθερος δεδομένα ανάκτηση λογισμικό:

Η εγκατάσταση αυτού του λογισμικού είναι πολύ απλή? θα πρέπει να απλά να κατεβάσετε αυτό το λογισμικό στη συνέχεια παίρνει μόνο ζευγάρια από λεπτό για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να απλά να κάνετε κλικ το κουμπί Έναρξη για να ανοίξετε το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων δωρεάν.

Χρησιμοποιώντας την ανάκτηση δεδομένων:

Αν κοιτάξετε τη διασύνδεση αυτού του λογισμικού είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη και απλό στη χρήση. Εάν αναμένετε κάποιου είδους περίπλοκη μενού μπαρ, τότε θα βρείτε μόνο τα εικονίδια στην επάνω δεξιά γωνία (feedback, σάρωση κατάσταση εισαγωγής, μενού, ελαχιστοποίηση, μεγιστοποίηση, κοντά). Δεδομένου ότι υπάρχουν καμία ρύθμιση για να ασχοληθείτε ώστε να είναι πολύ βολικό για να

Πώς να ξεκινήσετε:

Έχετε πάντα να ξεκινήσετε από το κουμπί Home. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε τους τύπους αρχείων για σάρωση, αυτό σημαίνει ότι έχετε να κοιτάξουμε για το κατά πόσον τα διαγραμμένα αρχεία σχετίζεται με γραφικά, μουσική, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφο ή ήχου. Μετά από αυτό, έχετε να επιλέξετε τη θέση στην οποία βρίσκονται το τα διαγραμμένα αρχεία, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσεκτικά.

Τρόποι λειτουργίας:

Διατίθενται δύο τύποι τρόπων για αυτό το λογισμικό. Μία είναι η βαθιά σάρωση και η άλλη είναι η γρήγορη σάρωση. Η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών λειτουργιών είναι όταν χτυπάτε το κουμπί Γρήγορη σάρωση δεν θα πάρει πολύ χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα της σάρωσης δεν είναι διεξοδική. Αλλά αν κάνετε κλικ στο κουμπί βαθιά σάρωση, στη συνέχεια, η σάρωση θα πάρει κάποιο χρόνο, και αυτό θα σκάψει βαθύτερα στο σκληρό σας δίσκο και όταν η σάρωση γίνεται το αποτέλεσμα θα είναι διεξοδική και πλήρη. Και αν μπορείτε να δείτε ότι η σάρωση λαμβάνοντας πάρα πολύ χρόνο στη συνέχεια, μπορείτε να διακόψετε τη σάρωση και να κάνετε προεπισκόπηση των αρχείων που βρέθηκαν. Εάν το επιθυμητό αρχείο σας είναι μεταξύ των αρχείων που βρέθηκαν στη συνέχεια, μπορείτε να το επαναφέρετε οποιοδήποτε αρχείο βρέθηκαν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα της σάρωσης έχει ολοκληρωθεί ή όχι. Ανακτώντας τα χαμένα στοιχεία σας: όταν τελειώσετε με τη σάρωση, τότε είστε έτοιμοι να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία.

Επιλέξτε τα αρχεία που βρέθηκαν και κάντε δεξί κλικ σε κάθε μία για να ανακτήσει τους ξεχωριστά ή να επιλέξετε να ανακτήσει κάθε αρχείο που εντοπίστηκε. Στη συνέχεια θα μπορείτε να ζητήσετε να επιλέξετε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε αυτά τα αρχεία. Αυτοί θα σας προειδοποιήσω να μην αποθηκεύστε αυτά τα αρχεία στην ίδια θέση. Είναι απλά μια προφύλαξη επειδή η μονάδα δίσκου ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι ένα πρόβλημα για να αποθηκεύσετε τα διαγραμμένα αρχεία στην ίδια θέση. Εν ολίγοις, θα ήθελα να συνοψίσω το EaseUS μάγος αποκατάστασης στοιχείων δωρεάν είναι πολύ καλό και ικανό λογισμικό στην ανάκτηση διαγραμμένα αρχεία που διαγράφηκαν κατά λάθος ή εξαιτίας κάποιες ατυχίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσει τη συλλογή βίντεο σας πολυπόθητο γατάκι ή οποιαδήποτε άλλα σημαντικά πράγματα που μπορεί να έχετε.

Κατεβάστε το λογισμικό στην επίσημη ιστοσελίδα : EaseUS