Αποφυλακίστηκε ο αρχισατανιστής της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας

2481

Ο 45χρονος σήμερα Αρχισατανιστής, αφέθηκε ελεύθερος εχθές το μεσημέρι από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 25 σχεδόν χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης. Στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, όπως λένε στο zarpanews.gr σωφρονιστικοί, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Ελεύθεροι είναι και οι Μαργέτη –  Δημητροκάλης, οι δύο σατανιστές που μαζί με τον Ασημάκη Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης».

Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας.

Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.

Σχεδόν χρόνια μετά αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος: ο λόγος για τον αρχηγό της οργάνωσης, Ασημάκη Κατσούλα, καταδικασμένο σε δις ισόβια και 12 μήνες φυλάκιση.

 

Πηγή: zarpanews.gr