Επίθεση με ισχυρές εκρηκτικές ύλες κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ!

855

Τρόμος και… μυστήριο από τις τρεις εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, την ώρα που κατευθυνόταν προς το γήπεδο για το ματς με τη Μονακό. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, έσκασαν τα λάστιχα του πούλμαν και έσπασαν πολλά παράθυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από τα γυαλιά ο Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Έπειτα από την προκαταρκτική έρευνα, εκτιμούμε ότι αυτή ήταν μια επίθεση με ισχυρές εκρηκτικές ύλες», τόνισε η αστυνομία της Ντόρτμουντ με ανάρτηση της στο Twitter.

Παράλληλα, όπως τόνισαν πηγές ασφαλείας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, οι γερμανικές αρχές δεν έχουν μέχρι αυτού του σημείου των ερευνών αποδείξεις ότι η έκρηξη είχε «τρομοκρατική» προέλευση. Δεν υπάρχει «κανένα στοιχείο» που δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση, είπε ο γερμανικός οργανισμός με βάση αυτές τις πηγές.

View image on Twitter

is-deciderHtmlWhitespace" cite="https://twitter.com/TheScotsman/status/851870229646987266" data-tweet-id="851870229646987266" data-scribe="section:subject">

View image on Twitter

Η Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την έκρηξη και τον τραυματισμό του Μπάρτρα. Η γερμανική ομάδα σημειώνει ότι όλοι είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο γήπεδο.

 

“Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και για το στάδιο. Παρακαλούμε να μείνετε ήρεμοι και είμαστε σε συνομιλίες με τους ιθύνοντες στο στάδιο” γράφει σε ανάρτησή της η Ντόρτμουντ!

 

View image on Twitter

“Τι προκάλεσε την έκρηξη δεν μπορούμε προς το παρόν να το γνωρίζουμε”, επεσήμανε η γερμανική αστυνομία.