Η στιγμή που Boeing 737 παραλίγο …να πέσει στη θάλασσα (Video)

1892

Πολλά έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, κυρίως λόγω του ότι ο διάδρομος προσγείωσης των αεροσκαφών βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Ο λόγος για το αεροδρόμιο στο νησάκι του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική, όπου κάθε φορέα δεκάδες τουρίστες συγκεντρώνονται στην παραλία για να παρακολουθήσουν την προσέγγιση των αεροπλάνων στο νησί.

Ωστόσο, όπως πανικό προκάλεσε η εν λόγω πτήση του Boeing 737 όταν, σύμφωνα με γνώστες της περιοχής, το αεροσκάφος έκανε… χαμηλές πτήσεις πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, το Boeing 737 που προερχόταν από το Τορόντο, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να προσγειωθεί. Κατά τη διάρκεια της πρώτης προσέγγισής του στο αεροδρόμιο φαίνεται να έχει πάρει χαμηλό ύψος και να είναι έτοιμο να… πέσει στη θάλασσα. Ωστόσο, τελευταία στιγμή, ο πιλότος δίνει ύψος στο αεροπλάνο και μετά από 45 δευτερόλεπτα πραγματοποιεί την δεύτερη και επιτυχημένη προσέγγιση στο αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί πως αν και το αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη περιοχή, εντούτοις είναι πολύ σπάνια η συντριβή κάποιου αεροσκάφους στο σημείο αυτό