Μία φαινομενικά αθώα φωτογραφία που κρύβει μία εξίσου τρομακτική πραγματικότητα

2628

Συγκλονίζει η ιστορία πίσω από την παραπάνω φωτογραφία, η οποία φαινομενικά μπορεί να εκληφθεί ως αστεία και χαριτωμένη.

Συγκεκριμένα, η Stacey Wehrman Feeley από το Μίσιγκαν, τράβηξε φωτογραφία την κόρη της νομίζοντας ότι κάνει απλώς “ζαβολιές” στην τουαλέτα. Όμως, όπως έγραψε η ίδια στο Facebook, όπου ανήρτησε την εν λόγω εικόνα, η εξήγηση της μικρής ήταν συγκλονιστική.

Το κοριτσάκι απάντησε στη μητέρα του ότι εξασκείται για την περίπτωση που κάποιος ένοπλος μπει στο νηπιαγωγείο της, και εκείνη πρέπει να κρυφτεί στην τουαλέτα!

Η μητέρα συγκλονισμένη σχολίασε στην ανάρτησή της: “Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία, γιατί αρχικά νόμιζα ότι ήταν αστεία. Ήμουν έτοιμη να την στείλω στο σύζυγό μου για να δείξω τι άτακτη είναι η τρίχρονη κόρη μας. Ωστόσο, τη στιγμή που μου είπε τι έκανε κατέρρευσα. Έκανε εξάσκηση για την περίπτωση που μπει ένοπλος στο νηπιαγωγείο της, και αυτή εκείνη την ώρα είναι στο μπάνιο. Εκείνη τη στιγμή, ένοιωσα ότι όποια αθωότητα νόμιζα ότι είχε η τρίχρονη κόρη μου, έχει εξαφανιστεί.

Πολιτικοί – ρίξτε μια ματιά. Αυτό είναι το παιδί σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τα δισέγγονα σας, οι μελλοντικές γενιές. Θα ζήσουν τη ζωή τους και θα μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο με βάση τις αποφάσεις σας. Είναι μόλις τριών και κρύβονται σε πάγκους του μπάνιου ή στέκονται στην κορυφή του καθίσματος της τουαλέτας. Δεν ξέρω, τι είναι πιο δύσκολο γι ‘αυτούς;”

Στη συνέχεια αναφέρει:

“Κανείς δεν σκέφτεται ότι ο έλεγχος των όπλων θα σημαίνει και 100% έλεγχο του εγκλήματος. Αλλά ίσως, απλά ίσως, βοηθήσει το 1% ή 2% ή 50%… Ποιος ξέρει αν δεν προσπαθήσουμε;”

Η Stacey Wehrman Feeley αναφέρεται ακόμη και σε μια σειρά μέτρων που έχουν απασχολήσει την κοινωνία των ΗΠΑ, προκειμένου να μπει ένας έλεγχος στην οπλοκατοχή, αλλά που κανένα δεν φτάνει να ψηφιστεί τελικά από τη Γερουσία.

Εν τέλει η μητέρα καταλήγει: “Δεν παριστάνω ότι έχω όλες τις απαντήσεις, ούτε καν κάποιες από αυτές, αλλά εκτός κι αν θέλετε τα παιδιά σας να στέκονται πάνω σε μια τουαλέρα, πρέπει να κάνουμε κάτι!”  #dosomething #prayfororlando#wecandobetter Moms Demand Action for Gun Sense in America

————————–

alfavita