Μαγικό συστατικό αφαιρεί τις ραγάδες ακόμη και της εγκυμοσύνης

3965

Αυτό το μαγικό συστατικό θα αφαιρέσει όλες τις ραγάδες σας!
Οι ραγάδες είναι εμφανείς γραμμές στην επιφάνεια του δέρματος και γενικά εμφανίζονται στην περιοχή του στομάχου, τους μηρούς, στην κάτω μεριά των μπράτσων, και τα στήθη. Οι ραγάδες συχνά ξεκινούν ως κοκκινωπές ή μωβ και στη συνέχεια γίνονται γυαλιστερές, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται σαν να έχει ασημί ή λευκές γραμμές. Παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη είναι ένας αξιοσημείωτος παράγοντας για να εμφανιστούν ραγάδες, η κληρονομικότητα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, όπως και το άγχος, και γενικά οι αλλαγές στο σώμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Άλλοι λόγοι είναι η αύξηση του σωματικού βάρους, ή απότομη απώλεια βάρους.

Ραγάδες μπορεί επίσης να εμφανιστούν κατά την εφηβεία, όταν το σώμα συχνά αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Τα αγόρια μπορεί να εμφανίσουν ραγάδες στους ώμους και την πλάτη τους και τα κορίτσια μπορεί να τις εμφανίσουν στους γοφούς, τους μηρούς και τα στήθη τους.

Οι ραγάδες εκτός από το δέρμα, αφήσουν το στίγμα τους και… στην αυτοπεποίθηση ειδικά των κυριών, έτσι ακόμη και το καλοκαίρι δεν θέλουν να δείχνουν το σώμα τους.

Μπορεί να σας φανεί απίστευτο, αλλά υπάρχει ένα απλό υλικό που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας και που αρκετές γυναίκες έχουν πειραματιστεί ακόμη και μετά τον τοκετό και διαπίστωσαν ότι πράγματι έκανε τεράστια διαφορά!
 
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που οι ραγάδες δεν έχουν φύγει εντελώς, αλλά μετά τη θεραπεία είναι οπωσδήποτε λιγότερο εμφανείς.

Δεν θα πιστέψετε όμως ποιο είναι αυτό το μαγικό συστατικό, που όλοι έχουμε στα σπίτια μας!
Είναι απλώς η πατάτα!!

Οι χυμοί της πατάτας είναι μία απίστευτη και υγιής θεραπεία για τις ραγάδες, δεδομένου ότι περιέχει πολλές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που προωθούν την ανάπτυξη και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.

Καθαρίστε, λοιπόν και κόψτε μία πατάτα σε λεπτές ροδέλες και…

– Ουσιαστικά, τρίψτε τα επηρεασμένα σημεία για μερικά λεπτά με τις ροδέλες της πατάτας έως ότου το δέρμα να είναι εντελώς υγρό.

– Περιμένετε μέχρι το δέρμα να απορροφήσει τους χυμούς, και κατόπιν ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

– Να φροντίσετε να εφαρμόζετε τη θεραπεία τακτικά και με συνέπεια σε καθημερινή βάση.

– Μπορείτε να αλέσετε τις πατάτες και να τοποθετήσετε τον πολτό στο συγκεκριμένο μέρος του σώματος που έχει τις ραγάδες. Αν χρειαστεί τυλίξτε και με επίδεσμο για να σταθεί στο σημείο.

– Σε κάθε περίπτωση, οι ραγάδες είναι πραγματικά δύσκολα σημάδια που χρειάζονται χρόνο για να αποκατασταθούν, έτσι πρέπει να είστε υπομονετικοί και τελικά θα μείνετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Πηγή: www.fhfn.org, proionta-tis-fisis.com